Kattohuolto

KattohuoltoKattohuollolla lisätään katon käyttöikää ja saadaan se näyttämään entistä edustavammalta. Teemme ammattitaidolla tarvittavat paikkaukset, korjaukset, saumaukset ja maalaukset katon tarpeen mukaan.

Kattohuollolla lisää käyttöikää katollesi

Aina ei ole tarvetta perusteelliselle kattoremontille. Oikeanlaisella kattohuollolla vesikatteen elinkaarta saadaan jatkettua huomattavasti.

Kattohuollolla ylläpidetään katemateriaalin ja kattorakenteiden kuntoa, jotta vesikatteeseen aikanaan tehty investointi olisi mahdollisimman pitkäikäinen.

Talvisin teemme myös lumenpudotuksia kaiken tyyppisiltä katoilta.

Kattohuollon eteneminen

Kattohuollon tarve voidaan selvittää maksuttomalla arviointikäynnillä, joka ei vielä velvoita sinua mihinkään. Sen jälkeen voimme tehdä suunnitelman katon huollosta ja laskemme sille tarjouksen. Tarvittavat korjaustoimet hoituvat joustavasti kattosi tarpeiden mukaan.

Hoidamme kattohuollot myös pidempiaikaisilla sopimuksilla yritysten, julkishallinnon sekä yksityisiin kiinteistöihin.

Pyydä meidät arvioimaan kattosi huollon tarve maksuttomalla arviointikäynnillä!

Maksuton kartoituskäynti


Kattoremontit ja huollot huopakatoille sekä bitumikatoille

Huopakatto on hyvännäköinen ja hiljainen kate, ja ammattilaisen tekemänä täysin vedenpitävä. Se kuitenkin vaatii säännöllistä puhdistamista pysyäkseen kunnossa.

» Kattoremontit ja huollot huopakatoille sekä bitumikatoille


Kattoremontit ja huollot peltikatoille

Peltikatto on helppohoitoinen ja kestävä kate, mutta vaatii silti huoltoa pysyäkseen toimivana ja siistinä. Kun tarvitset huoltoa tai remonttia peltikatollesi, me hoidamme sen vuosien kokemuksella. Teemme peltikattoremontit konesaumakattoina.

» Kattoremontit ja huollot peltikatoille


Kattoremontit ja huollot tiilikatoille

Tiilikatto on tyylikäs ja kestävä kattoratkaisu, joka sopii suomalaiseen maisemaan. Huolto ja suojauskäsittely antavat tiilikatolle lisää käyttövuosia, mutta myös tiilikattojen remontit hoituvat kauttamme.

» Kattoremontit ja huollot tiilikatoille