Kattoremontit suunnittelusta toteutukseen

kattoremonttiErikokoisten kiinteistöjen kattoremontit onnistuvat kauttamme sujuvasti ja vaivattomasti. Suunnittelu, vanhojen rakenteiden purku, eristäminen, katemateriaalien asennukset sekä muut kattovarusteet hoituvat kaikki vaivattomasti samassa kokonaisuudessa.

Kattoremontit erilaisiin kiinteistöihin

Teemme kattoremontit ammattitaidolla monenlaisiin rakennuksiin. Olemme tehneet kattotöitä rivi- ja kerrostaloihin, liike- ja teollisuuskiinteistöihin sekä julkishallinnon kohteisiin kuten terveyskeskuksiin, sairaaloihin ja kouluihin.

Kattoremontin toteuttaminen

Kattoremontti alkaa suunnittelusta ja tarjouksen laskemisesta. Toteutuksessa hoidamme joustavasti koko prosessin. Puramme vanhat rakenteet ja korjaamme mahdolliset lahovauriot. Huolehdimme eristeiden vaihdosta tai lisäeristyksistä, ja lopuksi asennamme valitun katemateriaalin ja tarvittavat katon turvavarusteet.

Toteutamme kattoremontit aina määräysten ja ohjeiden mukaan sekä annamme työllemme Kattoliitto ry:n ja YSE 1998:n mukaisen takuun.

Maksuton arviointikäynti

Pyydä meidät maksuttomalle arviointikäynnille selvittämään, tarvitseeko kattosi remonttia vai riittääkö kattohuolto saamaan sen kuntoon. Ensimmäinen arviointikäynti kohteessa on ilmainen, mutta tarvittaessa laadimme katostanne myös perusteellisemman, maksullisen kuntoarvion ja korjaussuunnitelman.

Maksuton kartoituskäynti


Kattoremontit ja huollot huopakatoille sekä bitumikatoille

Huopakatto on hyvännäköinen ja hiljainen kate, ja ammattilaisen tekemänä täysin vedenpitävä. Se kuitenkin vaatii säännöllistä puhdistamista pysyäkseen kunnossa.

» Kattoremontit ja huollot huopakatoille sekä bitumikatoille


Kattoremontit ja huollot peltikatoille

Peltikatto on helppohoitoinen ja kestävä kate, mutta vaatii silti huoltoa pysyäkseen toimivana ja siistinä. Kun tarvitset huoltoa tai remonttia peltikatollesi, me hoidamme sen vuosien kokemuksella.

» Kattoremontit ja huollot peltikatoille


Kattoremontit ja huollot tiilikatoille

Tiilikatto on tyylikäs ja kestävä kattoratkaisu, joka sopii suomalaiseen maisemaan. Huolto ja suojauskäsittely antavat tiilikatolle lisää käyttövuosia, mutta myös tiilikattoremontit hoituvat kauttamme.

» Kattoremontit ja huollot tiilikatoille