Kattoremontit ja huollot peltikatoille

Peltikatto on helppohoitoinen ja kestävä kate, mutta vaatii silti huoltoa pysyäkseen toimivana ja siistinä. Kun tarvitset huoltoa tai remonttia peltikatollesi, me hoidamme sen vuosien kokemuksella. Toteutamme peltikattoremontit konesaumakattoina.

Peltikaton huolto

Peltikatosta kannattaa tarkistaa säännöllisesti mm. rakenteiden tuuletuksen toimivuus sekä sadevesijärjestelmien, kattoturvatuotteiden, eristeiden ja ruuvien kunto ja kiinnitys. Samoin katon puhtaudesta ja maalipinnan kunnosta on syytä huolehtia.

Teemme kaikenlaisten peltikattojen huollot katon tarpeen mukaan, pinnoitukset ja maalaukset mukaan lukien.

Kattoremontti peltikatolle

Kun peltikattosi vaatii remonttia, toteutamme sen ammattitaidolla konesaumakattona. Peltikaton uusiminen vanhojen rakenteiden purkamisesta uuden katteen asentamiseen vesieristyksineen hoituu vaivattomasti. Kauttamme saat myös monipuoliset katon lisävarusteet, pellitykset sekä puutyöt.

Maksuton arviokäynti

Pyydä meidät maksuttomalle arviointikäynnille selvittämään, tarvitseeko kattosi remonttia vai riittääkö kattohuolto saamaan sen kuntoon. Ensimmäinen arviointikäynti kohteessa on ilmainen, mutta tarvittaessa laadimme katostanne myös perusteellisemman, maksullisen kuntoarvion ja korjaussuunnitelman.

Maksuton kartoituskäynti