Kattotyöt

KattotyötMeiltä saat kattotyöt suunnittelusta toteutukseen asti. Teemme uudiskohteiden kattourakointia, kattoremontteja sekä kattohuoltoja vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Koko kattoremontti samasta paikasta

Tähtieristyksen kanssa asioidessasi pääset helpolla, sillä me hoidamme kaiken, mitä katolle tarvitaan. Saat samasta paikasta suunnittelun sekä toteutuksen vanhan kattorakenteen korjauksesta aina uuden katon kattoturvatuotteisiin asti.

Laadukkaat katot ammattitaidolla

Meillä on useiden kymmenien vuosien kokemus kattoalalta, ja työmme jälki on laadukasta.
Käytämme kattotöissä kotimaisia materiaaleja, ja myös työntekijämme ovat suomalaisia. Teemme kattohuolloista myös pitkäaikaisia huoltosopimuksia yritysten, julkishallinnon ja yksityisasiakkaiden kanssa.


Kattourakointi

Teemme huopakattoja vesieristyksineen ammattitaidolla ja laadukkaista, kotimaisista materiaaleista. Meiltä saat kaiken, mitä kattoon tarvitset kattoturvatuotteita myöten.

» Kattourakointi


Kattoremontti

Kiinteistöjen kattoremontit onnistuvat kauttamme sujuvasti. Kaikki suunnittelusta toteutukseen ja kattovarusteisiin asti hoituu samassa kokonaisuudessa.

» Kattoremontti


Kattohuolto

Kattohuollolla katon käyttöikä pitenee ja ulkonäkö paranee. Teemme ammattitaidolla tarvittavat paikkaukset, korjaukset, saumaukset ja maalaukset katon tarpeen mukaan.

» Kattohuolto


Kutsu meidät maksuttomalle tarkastuskäynti

Maksuttomalla arviointikäynnillä selvitämme kattosi remontin tarpeen. Jos katto vuotaa, kattoremontti on ehdottoman tarpeellinen. Lievemmissä tapauksissa tilanne voidaan saada kuntoon kattohuollolla. Ensimmäinen arviointikäynti on ilmainen eikä velvoita sinua vielä mihinkään.

Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen tarkastuskäynti!

Maksuton tarkastuskäynti