Kattoremontit ja huollot huopakatoille sekä bitumikatoille

Kattoremontti huopakatoille ja bitumikatoilleHuopakatto eli bitumikatto on hyvännäköinen ja hiljainen kate, ja ammattilaisen tekemänä täysin vedenpitävä. Se kuitenkin vaatii säännöllistä puhdistamista pysyäkseen kunnossa.

Huopakaton huolto

Katolle kertyvä lika ja roskat estävät veden vapaan virtaamisen vedenpoistojärjestelmiin ja luovat kasvualustan sammalelle ja jäkälälle. On tärkeää harjata huopakatto puhtaaksi pehmeällä harjalla vähintään kerran vuodessa ja poistaa sammal puhdistusaineella.

Jos kattoa ei huolleta, se voi rikkoutua ja alkaa vuotaa. Kosteusongelmat kattorakenteissa ovat otollinen ympäristö homeen kasvulle ja aiheuttavat sitä kautta vakavan terveysriskin.

Kattoremontti huopakatolle

Kun pelkkä huolto ei enää riitä saamaan huopakattoa kuntoon, se vaatii laajempaa remonttia. Toteutamme katto- ja vedeneristystyöt Katepal Oy:n laadukkailla, kotimaisilla bitumituotteilla sekä Isover Oy:n lämmöneristeillä. Kauttamme saat myös monipuoliset katon lisävarusteet, pellitykset sekä puutyöt.

Maksuton arviointikäynti

Pyydä meidät maksuttomalle arviointikäynnille selvittämään, tarvitseeko huopakattosi remonttia vai riittääkö kattohuolto saamaan sen kuntoon. Ensimmäinen arviokäynti kohteessa on ilmainen, mutta tarvittaessa laadimme katostanne myös perusteellisemman, maksullisen kuntoarvion ja korjaussuunnitelman.

Maksuton kartoituskäynti